Een heerlijk thuis voor jou

Wij creëren het interieur dat écht bij je past

Interieur op maat

Van jouw huis een echt thuis maken

JKInterieur maakt jouw huis het huis dat echt bij je past en tegelijkertijd een interieur dat past in de laatste trends. Wij kijken naar diverse stijlen en gaan samen met jou aan de slag om tot de ideale inrichting van jouw huis te komen.

Net verhuisd? Of heeft jouw huis een make-over nodig? Wij staan voor jou klaar!

Een plek creëren waar jij je helemaal op je gemak voelt en tot rust komt. Dat is wat ik voor je doe. Zelf heb ik ook ervaren hoe belangrijk een fijn thuis is. Jaren geleden had ik namelijk een mooi huis, maar het voelde niet goed. Nu klopt alles bij mij. Het gevoel, het interieur, het is echt mijn thuis. Dat gun ik jou ook!

Ik zorg er met hands-on stylingadvies en een interieurplan voor dat jij met kleine veranderingen zélf je interieur een twist kunt geven. Zodat het helemaal bij je past en jij je thuis voelt in je eigen interieur. Het is mijn missie om van een huis jouw thuis te maken. Niks is fijner dan een plek waar je jezelf kunt zijn en tot rust komt.

 

Hoe maak ik jouw interieur gezellig?

Met een interieurplan en stylingadvies zorg ik ervoor dat jouw interieur gezellig wordt en helemaal bij je past. Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en leg ik jou uit hoe ik te werk ga.

We starten met een intakegesprek. Met behulp van een vragenlijst leren wij elkaar beter kennen. We gaan nog dieper in op jouw wensen  en ook niet onbelangrijk, we bespreken jouw budget. Daaruit komt een advies met de bijbehorende offerte. Afhankelijk van de wensen bestaat een advies uit:

Na de presentatie van het interieurplan kun jij zelf aan de slag om van jouw huis een écht thuis te maken! Wil je dat ik toch nog even met je mee kijk? Dat kan!

Ik creëer het interieur dat bij jou past. Korte lijntjes met elkaar en écht luisteren naar jou vanaf onze eerste kennismaking tot en met de presentatie. Dat maakt dat ik jou kan helpen bij het maken van jouw thuis!

Ben jij klaar voor een écht thuis?

Interieur op maat:

Kies hier het advies op maat waarmee ik jou thuis laat voelen in je eigen interieur.

 

Woonpakket 1

intake en moodboard

Ben je tevreden met je indeling, maar voelt jouw interieur nog niet als een echt thuis? Je vind het lastig om jouw interieur persoonlijk te maken? 

Ik help je graag met het creëren van de juiste sfeer voor jouw interieur. Met behulp van het moodboard dat ik voor jou maak, kun jij zelf aan de slag om van jouw huis een écht thuis te maken. 

Prijs: €85,-

Woonpakket 2

intake, moodboard, indelingsplan en kleur- en materialenplan

Door de juiste opstelling van de meubels in de bestaande ruimte en het gebruik van de verschillende kleuren en materialen, zorg ik ervoor dat jouw  interieur gezellig wordt en helemaal bij jou past.

Na de presentatie van dit plan, kun jij met het hands-on stylingsadvies zelf aan de slag. Wil je dat ik toch nog even met je meekijk, dan kan dat natuurlijk!

Prijs: €279,-

Woonpakket 3

intake, moodboard, indelingsplan, kleur- en materialenplan en shoppinglist

Wil je het liefst alles anders? Gezellige sfeer, nieuwe indeling, nieuwe meubels en de shoppinglist, dat is wat ik je geef!

Ik zorg voor een fijne plek waar jij kunt bijkomen na een lange dag werken of samen met je gezin tijd kunt doorbrengen. Met dit complete hands-on stylingsadvies kun jij zelf aan de slag en creëer jij het interieur dat bij jou past!

Vind je het fijn dat ik toch nog even meekijk? Dat kan!

Prijs: €425,-

NIEUW BIJ DE WOONSTYLISTE

Restylen met behoud van jouw meubels!

Ben je blij met je meubels, maar voelt het nog steeds niet als jouw plek? Die mooie kast of die fauteuil die weggestopt staan en die eigenlijk moeten staan pronken in de woonkamer, maar je weet niet hoe?

Ik kan je daarbij helpen!

Een nieuwe indeling met  behoud van jouw meubels in de bestaande ruimte op een plattegrond, dat is wat ik voor jou doe. Zonder dure uitgaven, creëer ik van jouw huis een écht thuis!

Tijdens een online meeting (30 min) bespreken wij waar jij tegen aanloopt, vertel je me wat je het allerliefste zou willen en welke meubels echt een ereplekje verdienen in jouw interieur. Daarna ga ik voor jou aan de slag met het maken van de ideale indeling op de plattegrond die jij mij aanlevert. Je kunt kiezen uit max 3 verschillende opties, afhankelijk van de ruimte, welke wij bespreken tijdens de volgende online meeting (30 min).

Als jij je keuze hebt gemaakt, kun je daarna zelf aan de slag met de nieuwe indeling van jouw interieur. Schuiven maar!

Prijs: €195,-

Wil je dat ik toch nog even met je meekijk, dat kan!

Wil je naast het restylen ook een kleuradvies, dat kan! Hier zijn extra kosten aan verbonden vanaf €55,-.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Nieuw in de webshop