Een heerlijk thuis voor jou

Wij creëren het interieur dat écht bij je past

OVER MIJ

Niks is fijner dan een plek waar jij je helemaal op je gemak voelt. Mijn missie is om van een huis jouw thuis te maken. Uit eigen ervaring weet ik dat een huis niet meteen een thuis is. Door het toevoegen van persoonlijke spullen is ons interieur  een thuis geworden waar iedereen zich fijn voelt. Als je interieur klopt, dan klopt ook alles met jou. Dan ben je in balans. 

Interieur heb ik altijd al leuk gevonden. Regelmatig krijg mijn slaapkamer bij mijn ouders een nieuw kleurtje, gaf ik oude kastjes een nieuw uiterlijk en gooide ik de indeling weer eens door elkaar. Dat is er altijd in gebleven. Tegenwoordig zijn de woonkamer  en de kamer van mijn kids Romy en Sem  regelmatig aan de beurt. Ik ben altijd bezig met hoe ik de ruimtes nóg fijner kan maken.

Enkele weetjes over mij:

– koffie drink ik pas sinds mijn 37e, maar dan wel café au lait met een flinke schep cacaopoeder.
– ik ben gek op stedentrips en de routes daarvoor zoek ik al ruim 2 weken van te voren uit.
– knippen is mijn andere grote passie en dit doe ik in mijn eigen salon aan huis.

 

Mijn manier van werken:

Een opzet maken en brainstormen over het interieur van anderen vind ik leuk om te doen. Maar nog leuker vind ik het om samen met jou het prefecte interieur te creëren. Dit kan heel makkelijk met hands-on stylingadvies op maat. Korte lijntjes met elkaar en echt luisteren naar jou, maakt dat ik jou kan helpen om van jouw huis een écht thuis te maken. 
 
Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan doen? Ontdek de mogelijkheden om samen te werken of plan een gratis kennismakingsgesprek in. Dan ontdekken we samen wat de mogelijkheden voor jouw interieur zijn. 

 

JKInterieur maakt jouw huis het huis dat echt bij je past en tegelijkertijd een interieur dat past in de laatste trends. Wij kijken naar diverse stijlen en gaan samen met jou aan de slag om tot de ideale inrichting van jouw huis te komen.

Net verhuisd? Of heeft jouw huis een make-over nodig? Wij staan voor jou klaar!